Conferència: ”Els grups d’empresa en l’ordenament jurídic laboral espanyol”

Conferència: ”Els grups d’empresa en l’ordenament jurídic laboral espanyol”

Estimats col·legues i professionals de l’àmbit econòmic,

És un honor per a mi dirigir-me a vosaltres en aquesta ocasió per presentar la conferència sobre un tema de suma rellevància en el panorama laboral espanyol: “Els grups d’empresa en l’ordenament jurídic laboral espanyol”. Aquesta xerrada, que es durà a terme el proper 15 de maig al Col·legi d’Economistes de Catalunya, promet arrojar llum sobre un aspecte fonamental en la dinàmica laboral i empresarial.

Els grups d’empresa, en la seva diversitat i complexitat, representen una realitat que mereix ser entesa a fons per aquells que operen en el món del dret laboral i empresarial. En aquest sentit, la legislació espanyola ofereix un marc normatiu específic que regula les relacions laborals dins d’aquests entorns organitzatius, i és precisament sobre aquest marc jurídic que ens centrarem durant la conferència.

Com a professional del dret laboral, em complau compartir la meva experiència i coneixement amb tots vosaltres, i estic segur que aquesta conferència serà una oportunitat valuosa per enriquir el nostre enteniment sobre els grups d’empresa en l’ordenament jurídic espanyol.

Us convido cordialment a acompanyar-me el 15 de maig al Col·legi d’Economistes de Catalunya per participar en aquesta conferència i contribuir a l’intercanvi d’idees i coneixements en aquest tema de vital importància.

DADES DE L’ACTE
Número del curs: C069/2024
Seu: Barcelona
Àrea: LABORAL

ORGANITZADOR
COMISSIÓ DE RELACIONS LABORALS I GESTIÓ DEL CAPITAL HUMÀ

PROGRAMA
Data: 15 de maig de 2024
Horari: 16.30 a 18.00 hores
Lloc: Sala 4.3 del Col·legi d’Economistes de Catalunya (Plaça Gal·la Placídia, 32 – Barcelona)

Presenta i modera:
Sra. Nieves Rabassó, presidenta de la Comissió de Relacions Laborals i Gestió del Capital Humà del Col·legi d’Economistes de Catalunya.

Ponent:
Sr. Jaume Jesús Barcons Casas, doctor en Dret, Advocat, Gestor Administratiu i professor de Dret Laboral.

INSCRIPCIÓN PRESENCIAL