Gestoria Barcons neix a Blanes l’any 1945 de la mà de Jesús Barcons Trías, sent una empresa familiar.

Barcons ha mantingut els valors del seu fundador, amb un tracte personalitzat i de qualitat, buscant les millors solucions per als seus clients.

La voluntat de Barcons sempre ha estat, és i serà: mantenir l’esperit del seu fundador, garantir un tracte de qualitat, a més de proporcionar les millors alternatives als seus clients.

En els anys 70 s’incorpora Carmen Barcons Baltrons, filla del fundador i amb la mateixa formació acadèmica que el seu pare.

A finals dels 90 s’incorpora el nét, Jaume Jesús Barcons, que compagina la seva activitat professional al despatx amb la seva activitat docent com a professor de Dret Laboral a la Universitat Abad Oliba CEU de Barcelona, en el Màster de Gestió Administrativa, a part de ser tutor de múltiples treballs de fi de màster (TFM).

Jaume Jesús Barcons

Jaume Jesús Barcons

ADVOCAT – GESTOR ADMINISTRATIU

Doctor en Dret, Advocat, Gestor Administratiu i professor de Dret Laboral en el Màster de Gestió Administrativa, en la UAO-CEU i UdG.

La seva trajectòria professional es caracteritza per la constància en l’estudi i en el treball. Prèviament a la seva incorporació a Barcons, va treballar a diferents empreses que l’han enriquit i aportat més coneixements.

Actualment compagina la seva activitat laboral amb l’activitat docent, sent professor de Dret Laboral en l’Abad Oliba-CEU, en el Màster de Gestió Administrativa i Doctorant en Dret Laboral i de la Seguretat Social.
És membre del patronat de diferents fundacions i pertany a la ASNALA (Associació Nacional de Laboralistes).

Visualitzar currículum vitae >>>

Maria Carme Barcons

Mª Carme Barcons

GRADUAT SOCIAL

És Graduat Social, Administradora de Finques i Mediadora d’Assegurances.

La seva trajectòria professional ha estat vinculada a l’empresa familiar i especialment a l’Assessorament fiscal i laboral dels seus clients.

Avui dia continua formant-se per a estar al dia de les últimes novetats i donar les millors solucions als nostres clients.

Diplomat Graduat Social per la Universitat Central de Barcelona.

Jesús Barcons Trías

GRADUAT SOCIAL

Fundador de la Gestoria Barcons, en el carrer Forn núm. 28 de Blanes (1914-1999) i casat amb Carme Baltrons Ribas (1919-1995).

Diplomat Graduat Social per l’Escola Laboral de Barcelona i medalla de bronze al mèrit professional el 1981.